Uutiset

11.1.2006 Muuvi 2005 musiikkivideokilpailu

Suomen Ääni- ja kuvatallennetuottajat ÄKT ry järjestää ESEK/LUSES AV-jaoston tuella MUUVI musiikkivideokilpailun.

Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa vuoden 2005 aikana valmistuneet musiikkivideot, joille on taltioitu yksi sävelteos, ja joiden kohdalla ainakin yksi seuraavista edustaa suomalaista alkuperää: sävellys, esiintyjä tai video-/elokuva-tuotantoyhtiö.

Osallistuminen on maksullista, 20,- euroa/video (sis. alv:n 22 %). Tarkemmat ohjeet ilmoittautumislomakkeessa.

Kilpailun tarkoitus


Kilpailun tarkoitus on arvioida elokuvataiteellisin kriteerein suomalaista musiikkivideotuotantoa, palkita lahjakkaat tekijät sekä lisätä yleisön kiinnostusta suomalaisia musiikkivideoita kohtaan. Arvostelun pääpaino on musiikin visuaalisessa toteutuksessa.

Sarjajako


Kaikki videot kilpailevat samassa sarjassa riippumatta siitä, onko kyseessä pääosin taltiointiin perustuva ohjelma, fiktiivinen vai muu tuotanto.

Tuomaristo


Tuomaristoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 6-8 muuta jäsentä, jotka ovat elokuva/videotuottaja, elokuva/video-ohjaaja, TV/elokuvakriitikko, musiikkikriitikko, muusikko/ äänitetuottaja, levy-yhtiön edustaja ja ESEK/LUSES AV-jaoston edustaja.

Järjestävän tahon kutsumana tuomaristo arvostelee kaikki kilpailuohjelmat, joista pistelaskun perusteella valitaan kilpailun voittajat.

Palkinnot


Loppukilpailuun valittujen musiikkivideoiden joukosta palkitaan kolme parasta kultaisella, hopeisella tai pronssisella MUUVI-palkinnolla. Tuomaristo voi oman harkintansa mukaan päättää myös tunnustuspalkinnon myöntämisestä tai jättää jakamatta minkä tahansa yllä olevista palkinnoista.

Kilpailun voittajat julkistetaan ja palkinnot jaetaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Voittajille tiedotetaan palkitsemisesta.

MUUVIn yhteydessä tapahtuvista TV-esityksistä tai nettikäytöstä ei makseta esityskorvauksia.

Tästä ilmoittautumislomake


SUOMEN ÄÄNI- JA
KUVATALLENNETUOTTAJAT ÄKT RY
Yrjönkatu 3 B, 00120 Helsinki
Puh (09) 6803 4050, Fax (09) 6803 4055 , www.ifpi.fi